Kent Sørensen (Sikkerhetsproffen) blir en del av Team Klokkekanalen

Noen nyheter er ekstra hyggelig å dele med våre følgere! I disse travle tider med Watches & Wonders, så er det mye nytt og spennende å følge med på klokkefronten. I bakgrunnen har vi dog jobbet med å få landet en avtale med Norges mest kjente vekter: Sikkerhetsproffen! Kent Sørensen er en kjent figur i Norge som influencer, og er lidenskapelig opptatt av klokker, og vil bli en viktig brikke i Klokkekanalens vekst i fremtiden.

Ambassadør, styremedlem og partner i Horology Passion AS

Sikkerhetsproffen i Klokkekanalen

Klokkekanalen ble opprettet av Tor Henrik Bruun i 2020. I sin spede start var KK et enkelpersonforetak, men har utviklet seg til å bli et fullverdig aksjeselskap kalt Horolgy Passion AS. Vi har gått fra å være en enkel blogg til å utvikle nettsiden til å bli en fullblods nettavis for klokkeentusiaster, med en relevant nettbutikk hvor vi selger tilbehør slik som klokkeruller, windere, klokkebokser og andre eksklusive produkter.

Som en naturlig konskvens av vår vekst har vi behov for å få med flere dyktige folk med på laget. Vi har derfor rekruttert Kent Sørensen, og han trer inn umiddelbart som partner, styremedlem og arbeidende salgs- og markedskoordinator. Kent har også investert i selskapet.

Passion for klokker og kvalitet

Kent er kjent i sosiale medier for å jobbe aktivt mot mobbing, men har i samme prosess klart å skape enorm underholdningsverdi for sine følgere. I hans populære innlegg på TikTok og Instagram møter han hat med humor, videoer fra arbeidshverdagen, og ikke minst livsstilsvideoer - som skildrer hans eksklusive smak for klokker og klær.

Sikkerhetsproffen er også jevnlig presentert i norsk presse, har lansert sin egen sang (Sikkerhet), og driver sitt eget aksjeselskap: Elite Sikkerhet AS. Sikkerhetsproffen er også lidenskapelig opptatt av klokker, og har en imponerende samling av Rolex- og Omega-klokker. Han er med andre ord en perfekt ambassadør for Klokkekanalen, og som likeverdig partner i Horology Passion AS.

Bli bedre kjent med Sikkerhetsproffen

Vi anbefaler alle våre lesere om å sjekke ut Kent sin nye sang på Spotify. Gjerne gi han en follow på TikTok og Instagram også. Dere vil ikke angre! Vi gleder oss til fortsettelsen. 

Flere innlegg