Klokkekanalen med ny hjemmeside og nettbutikk

Klokkekanalen.no ble startet opp i mai 2020 av Tor Henrik Bruun og Stian Nilsen. Nettstedet skulle være en portal for klokkeentusiaster med rikt innhold fra horologiens verden. Etter et par år med lav til middels drift, så tok vi et veivalg; og det ble derfor bygget en ny side med nettbutikk som nå er blitt lansert. 

Det har vært en lang vei å gå, men med kloke hoder har vi nå klart å produsere det vi liker å tro er en nettside for alle som liker klokker. Hos oss skal du finne aktuell info om urmakere, fra ulike klokkemerker, klokkesamlere og mye mer.

Hjemmesiden og merkevaren driftes av selskapet Horology Passion AS. 

Kvalitetsprodukter i fra Wolf 1834

Ny hjemmeside betyr også ny nettbutikk. Vi inngikk i år et samarbeid med en eksklusiv produsent av tilbehørsprodukter til klokkesamlere. Wolf 1834 er en familiebedrift fra 1834, som idag drives av 5-generasjon. De produserer verdens fineste klokkebokser, windere for oppbevaring av dine kvalitetsklokker samt smykkeskrin og reiseartikler. 

Deres slagord er: Handmade for a Lifetime. 

Klikk her for å sjekke ut nettbutikken vår. 

Klokkeinnhold

Klokkesamlingen til OrisFanboy: Bildekilde: Espen Haugland

Klokkekanalen har produsert klokkeomtaler, klokkeprat med samlere, redaksjonelle artikler- og laget underholdende innhold for norske entusiaster i snart to år. Dette skal vi fortsette med, men på en enda bedre måte!

Sjekk ut våre mest populære artikler her: 

Klokkeprat med Håvard Flaatten

Den ultimate guiden til dykkerklokker

Klokkeprat med OrisFanboy

Vedlikehold og rengjøring av klokken din

Klokkeprat med Tor-Helge Gilleshammer

Flere innlegg