Klokkekanalens 2020

2020 ble et særdeles innholdsrikt år med begivenheter som ingen kunne forutsett. Covid-19, naturkatastrofer og politisk uro var bare noen av tingene vi ble vitne til. Alt var dog ikke negativt, vi fikk også oppleve flere lyspunkt i løpet av året – 2020 var blant annet året KlokkeKanalen ble opprettet.

3. mai 2020 publiserte vi vår første artikkel og siden den tid har vi hatt gleden av å ta en nærmere titt på ulike klokker, klokkemerker, samt andre spennende temaer innenfor klokkeverden. For å feire året som har gått tar vi en nærmere titt og oppsummerer våre fem mest populære artikler i 2020:

Omtale av Von Doren URÆD

Von Doren URÆD. Rettigheter: Von Doren

Vår desidert mest populære artikkel i 2020. Det er nok mange gode grunner til at denne artikkelen slo så godt an. En av disse grunnene er nok utvilsomt at klokkemerket Von Doren er fra Norge. Det er ikke mange norske klokkemerker, og når et klokkemerke som Von Doren, som er høyt respektert i Norge, lanserer en ny klokke vil det naturligvis være attraktiv lesning. En annen grunn er nok det flotte utseendet på klokken, samt den utrolige historien som inspirerte Øyvind VonDoren Asbjørnsen da de skulle designe klokken.

Dersom du har lyst til å ta en titt på vår omtale av URÆD er det bare å trykke her.

Årets sommerklokker for menn

OceanX Sharkmaster

Sommeren 2020 ble kraftig redusert pga. Covid-19, og det ble ingen utenlandsreiser. Heldigvis er vi så heldige at vi bor i Norge, dette landet som har så mye å by på. En ferie i Norge har tidligere vært undervurdert, men vi håper virkelig at sommeren 2020 fikk opp øynene til mange og at de innser hvor flott Norge faktisk er. Vi tok en titt på ulike klokker før sommeren og lagde en artikkel vi kalte «Årets sommerklokker for menn». Der tok vi en nærmere titt på flotte klokker vi mente passet utmerket til svømming, bading, fjellturer, sommerfester – generelle sommeraktiviteter.

Det var tydelig at mange gledet seg til sommeren for denne artikkelen slo godt an blant våre lesere. Du kan lese artikkelen her.

Klokkeprat

Klokkeprat med OrisFanboy. Rettigheter: OrisFanboy

Klokkeprat – en spalte som umiddelbart ved lansering ble svært populær blant våre lesere, hvor vi blir bedre kjent med andre klokkeentusiaster. Her får vi svar på forskjellige spørsmål, som for eksempel hva som startet klokkeinteressen hos klokkeentusiastene, hvilken klokke de kjøpte først osv. Så langt har vi hatt gleden av å bli bedre kjent med fire klokkeentusiaster og vi håper listen blir langt lengre i løpet av 2021. Her er listen over fjorårets Klokkeprat, i kronologisk rekkefølge:

Klokkeprat med OrisFanboy
Klokkeprat med Philip Larsen
Klokkeprat med Håvard Flaatten
Klokkeprat med Tor-Helge Gilleshammer

6 klokker vi anbefaler til nyfrelste klokkeentusiaster

6 klokker vi anbefaler til nyfrelste klokkeentusiaster.

Det er ingen tvil om at klokkeinteressen er stigende i Norge, og vi ser ofte nyfrelste klokkeentusiaster som spør etter tips i ulike grupper på Facebook. For å hjelpe våre medentusiaster skrev vi en artikkel hvor vi listet opp 6 klokker som vi mente passet fint dersom man var en nyfrelst klokkeentusiast. Da vi valgte klokkene tok vi hensyn til en rekke ting, blant annet pris, utseende og bruksområder. Denne artikkelen ble fort populær, og vi håper den har hjulpet mange. Du kan finne ut hvilke klokker vi anbefaler her.

Den ultimate guiden til dykkerklokker

Omega Seamaster Planet Ocean 600M. Rettigheter: Omega

I denne artikkelen gjorde vi et skikkelig dypdykk i en meget populær klokkekategori, nemlig dykkerklokker. Vi så nærmere på historien bak dykkerklokker, dykkerklokker i ulike filmer, populære modeller i ulike prisklasser, og ikke minst, bruksområdet for dykkerklokker. Dette er altså, som tittelen tilsier, en fullstendig guide til dykkerklokker.

Ta en titt her for å lære mer om dykkerklokker.

Oppsummering

Vi kan trygt si at 2020 var et utfordrende år for de aller fleste av oss, og vi ser frem til et nytt år med nye muligheter. Vi gleder oss til å se hva 2021 har å by på når det gjelder nye klokkemodeller, nye klokkemerker og andre spennende nyheter fra klokkebransjen. Vi skal gjøre vårt beste for å holde dere oppdaterte på alt som skjer, og vi gleder oss til et spennende år med dere.


Med dette vil vi takke alle våre lesere for 2020, og ønske dere alt det beste i det nye året.

Som alltid er vi tilgjengelig på både Facebook og Instagram, så bare ta kontakt om det skulle være noe. Det er også lov å komme med ønsker til omtaler og artikler, det setter vi alltid stor pris på.

Flere innlegg