Topp ti klokkekanaler på YouTube

Det er relativt enkelt å finne inspirasjon til å kjøpe en ny klokke, men det kan være utfordrende å vite om armbåndsuret er verdt pengene. De fleste velger å dra til sin lokale urmaker for å få gode råd, eller bruker nettet til å søke seg frem til uavhengige omtaler. Gjennom de siste årene har det dog oppstått en liten revolusjon av klokkeinnhold på YouTube - som vi i Klokkekanalen tror hjelper de fleste med å gjennomføre veloverveide klokkekjøp. 

I denne artikkelen skal vi derfor se på aktuelle klokkekanaler på YouTube. 

Med denne listen over klokkekanaler vil du være sikker på at du ikke går glipp av moroa; og ikke minst få bekreftet hvilke aktører som er seriøse. Du vil etter hvert begynne å kjenne igjen uttrykk slik som God Tier watches (fra Nico Leonard), og oppleve et enormt hat mot Hublot. I tillegg til fantastiske omtaler, videoblogger, reaksjonsvideoer, og spennende avdukinger av eksklusive klokkesamlinger fra kjendiser. 

Topp 10 liste over klokkekanaler på YouTube:

Nr. 1: Nico Leonard (Pride & Pinion) 

Nr. 2: Watchfinder & Co

Nr. 3: CRM Jewelers

Nr. 4: Hodinkee 

Nr. 5: Just One More Watch 

Nr. 6: Anthony Farrer

Nr. 7: Teddy Baldassarre

Nr. 8: Roman Sharf (Grey Market)

 Nr. 9: The Urban Gentry 

Nr. 10: Bark and Jack

Oppsummering

I denne listen over YouTube-kanaler for klokker, har vi samlet det vi mener er noen av de beste klokkekanalene på nett. Her finnes det noe for alle typer klokkeentusiaster, og vi håper du får fin underholdning og inspirasjon til ditt neste innkjøp av et nytt armbåndsur.

Flere innlegg