Klokkekanaler på YouTube du ikke bør gå glipp av!

Det er enkelt å finne inspirasjon til å kjøpe en ny klokke, men det er vanskelig å vite om klokken er verdt pengene. De fleste velger å dra til sin lokale urmaker for å få gode råd. Eller å bruke mange timer på forum for å se om det ligger hjelpsom informasjon ute på nett som kan hjelpe klokkekjøpere i beslutningsfasen. Et annet alternativ som vi skal se på i dag er YouTube-kanaler for klokker.

Det finnes utrolig mye rart på YouTube, men med denne listen over kanaler vil du være sikker på at du ikke går glipp av moroa; og ikke minst få bekreftet hvilke aktører som er seriøse. Vi samarbeider ikke med noen av produsentene i denne listen, og vi lister opp så mange som mulig slik at vi kan være objektive og finne noe for alle og enhver med interesse for armbåndsur.

Bruk kanalene til å finne informasjon om klokker du er interessert i å kjøpe, og oppdag nye klokkemerker som du kanskje ikke har hørt om fra før? Nyt listen, og gjerne gi oss en tilbakemelding på sosiale medier når du har lest denne artikkelen.

Klokkekanaler på YouTube

Nr. 1: The Urban Gentry

 

 

Nr. 2: Watchfinder & Co.

 


Nr. 3: CRM Jewelers

 


Nr. 4: Hodinkee

 


Nr. 5: aBlogtoWatch

 


Nr. 6: The Casual Watch Reviewer

 


Nr. 7: iReviewWatches.com

 


Nr. 8: Just One More Watch

 


Nr. 9: WatchBox Reviews

 


Nr. 10: Bark and Jack

 


Oppsummering

I denne listen over YouTube-kanaler for klokker, har vi samlet det vi mener er noen av de beste klokkekanalene på nettet. Her finnes det noe for alle typer klokkeelskere, og vi håper at iallfall en kanal vil bringe underholdning og inspirasjon til ditt neste innkjøp av en ny/gammel klokke.

Vi i Klokkekanalen jobber for øyeblikket med å lage vår egen YouTube-kanal. Vi har allerede postet en unboxing-video av Seiko 5 Sports med en tilhørende artikkel. Det vil komme flere videoer med intervjuer, unboxings, omtaler og masse annet snadder for nordmenn med passion for klokker. Stay tuned!