Ny lansering fra Baume & Mercier: Riviera Azur 300M

I anledning Watches & Wonders lanserer klokkemerkene nye modeller- og kolleksjoner. Dette er med andre ord høytid for oss som elsker armbåndsur! Klokkekanalen har fått æren av å presentere de nye modellene fra Baume & Mercier, og i denne artikkelen ser vi nærmere på lanseringen av Baume & Mercier Riviera Azur 300M.

Info fra Baume Et Mercier: Inspirert av den franske riviera 

Baume & Mercier Riviera Azur

B&M Riviera ble først produsert i 1973, og på den tiden forsøkte merket å bryte med de tradisjonelle kodene for klasissk klokkedesign. En kompakt urkasse, en tolvsidig bezel og et umiskjennelig utseende. I 1981 avduket Baume & Mercier den første Rivieraen spesialdesignet for dykkere. Den innkapslet tidens estetikk uten å ofre klokkens unike personlighet. 

I forbindelse med selskapets 50-årsjubileum har B&M tatt et nytt steg og produsert Riviera - 10716/10717 med en 42mm rustfri stålkasse med spennende nye design-elementer. 

Den nye Riviera Azur 300m er vanntett ned til 30 ATM – 300 meter, og er tilgjengelig i to versjoner. For å beregne dykketider er de to nye modellene – M0A10716 og M0A10717 – passende toppet med en ensrettet roterende bezel i polert og solsateng rustfritt stål. Baume & Mercier har med andre ord jobbet hardt for å lage sommerklokken anno 2023. Baumatic-urverket er også svært robust - og gir nøyaktig presisjon: 

Baume & Mercier Riviera Azur

Begge modellene er helt like med unntak av fargespillet på både skive og bezel. 10716 kommer med en blå urskive, bezel med stål og blåt innlegg, og har en behagelig skrukrone. 10717 har svart urskive med samme fargespill på bezel. Urskiven hinter også til sjøen i midten, og har tydelige times- og minuttmarkører med SuperLuminova lume for økt synlighet under vann. Man kan velge mellom stållenke- og gummireim, med et raskt utbyttesystem som krever null verktøy. Det tar bokstavelig talt bare et par sekunder å skifte reim/lenke. Lenken og gummireimen har også B&M sin egen kjente foldespenne som er blitt synonymt med god kvalitet og robusthet. 

Oppsummering

Baume et Mercier Azur

Dette er uten tvil en av Baume & Mercier sine mest spennende lanseringer i år. Vi gleder oss til å få testet ut armbåndsuret på håndleddet snart, og muligens under Watches & Wonders som vi nå snart skal reise til. Videoinnhold og bilder kommer i våre kanaler på sosiale medier fortløpende! 

Følg Klokkekanalen på SoMe

Klokkekanalen poster ofte bilder og videoer i sosiale medier. Det hjelper oss enormt om du som leser tar deg tiden til å følge oss på følgende plattformer: 

Flere innlegg