Oppdag magien bak en av verdens eldste og beste urmakere: Vacheron Constantin

Vacheron Constantin er et Sveitsisk luksus klokkemerke med en rik historie som strekker seg tilbake 260 år i tid. Merket ble grunnlagt i 1755 av Jean-Marc Vacheron, og klokkeprodusenten har vært frontkjemperen i bransjen når det kommer til innovasjon; og er anerkjent som en av de beste og eldste klokkeprodusentene i verden.

Hvorfor velge Vacheron Constantin?

En av nøkkelfaktorene som skiller Vacheron Constantin fra andre klokkemerker er merkets forpliktelse til tradisjonelle sveitsiske arbeidsteknikker og bruken av kun de fineste materialene som er mulig å oppdrive. Denne dedikasjonen til kvalitet er tydelig i den omhyggelige oppmerksomheten på detaljer som går inn i alle Vacheron Constantin-klokker, fra de håndlage komponentene i urverkene til de intrikate graveringene og utsmykningene på urkassene og urskivene.

Ulike kolleksjoner tilpasset unike individer 

Vacheron Constantin Traditionelle

Bildekilde: www.vacheron-constantin.com

Vacheron Constantin tilbyr et bredt utvalg av klokkekolleksjoner, hver designet for å imøtekomme ulike smaker og preferanser. Fra den klassiske elegansen til Patrimony-kolleksjonen til den mer sporty stilen fra Overseas-kolleksjonen. Merkets mest kjente kolleksjon, Historiques, er en hyllest til klokkeprodusentens rike arv fra Vacheron Constantins lange historie.

Her er en liste med lenke til kolleksjonene: 

Kvalitet over tid gir respekt i markedet

En av grunnene til at Vacheron Constantin er så høyt verdsatt av klokkeentusiaster, er merkets lidenskap for eksepsjonelt håndverk. Produsentens klokker er drevet av noen av de mest sofistikerte urverkene i verden, og mange er utstyrt med unike komplikasjoner, som minutt-repeatere, perpetual kalendere og tourbillons, som viser frem produsentens horologiske magi. 

Sveitsisk urmakermagi

Vacheron Constantin Historiques

Bildekilde: www.vacheron-constantin.com

Konklusjonen til Klokkekanalen er at Vacheron Constantin er et merke som har fortjent sin plass som en av verdens mest prestisjefylte luksusurmakere. Med sin rike historie, engasjement for tradisjonelle sveitsiske urmakerteknikker og teknisk innovasjon, er det ikke rart at Vacheron Constantin-klokker er så ettertraktet av både samlere og entusiaster. Enten du leter etter et klassisk armbåndsur til spesielle anledninger eller en sporty klokke for hverdagsbruk, så dekker Vacheron Constantin dine fleste behov. 

Markedet i Norge

Vacheron Constantin Chrono24

Man får kun kjøpt Vacheron Constantin hos Urmaker Bjerke i Norge, men så klart finner man brukte modeller på markedsplasser slik som Finn.no, og Chrono24. De fleste modellene selges over butikkpris i bruktmarkedet, spesielt Overseas-kolleksjonen som har blitt megapopulær de siste årene. 

Flere innlegg