Rolex utvider kapasitet for produksjon!

Endelig noen gode nyheter i fra Rolex i forkant av Watches & Wonders. Selskapet jobber nå med å utvide produksjonen i Sveits og planlegger tre midlertidige produksjonsanlegg som skal produsere klokker fra og med 2025, ifølge Bloomberg. Dette som følge av den enorme etterspørselen i markedet.

Rolex Yachtmaster

Fabrikkene som skal settes opp vil bli bygget i kantonen Fribourg, som ligger i den vestlige delen av Sveits. Byggingen starter senere i år, opplyste Rolex i en e-post til Bloomberg.

Selskapet følger også planene om å bruke 1 milliard sveitsiske franc på å bygge et stort produksjonsanlegg i Bulle, som også ligger i kantonen Fribourg.

«Det nye produksjonsstedet i Bulle, i likhet med de tre midlertidige anleggene, vil tillate Rolex å utvide sin produksjonskapasitet, støtte vekst og møte stadig økende etterspørsel,» skriver selskapet.

Dette kommer som et direkte resultat av den skyhøye etterspørselen i markedet. Rolex har også nå nylig kommet med et eget sertifiserings-program for brukte armbåndsur - for å ta opp kampen mot "gråmarkedet". Ser man på disse to nyhetene i perspektiv - så tror vi at Rolex prøver å posisjonere seg slik at de kan knekke bruktmarkedet med økt produksjon, og kontroll av brukte klokker. 

Rolex GMT Master II

Flere innlegg