Watches & Wonders oppsummert med VLOG

Team Klokkekanalen var så heldige å få oppleve verdens feteste klokkemesse, Watches & Wonders. Eventet ble på kjent vis arrangert i den sveitsiske byen Genève, og vi var med som partnere for Tidemann Luxury Watches. Denne artikkelen oppsummerer turen, og opplevelsene. I tillegg har vi et lite påskeegg: Vår første VLOG noensinne!

Nyheter fra Watches and Wonders

Rolex Yachtmaster 42mm i Titan

Rolex kom med mye rart, men traff blink med Cosmograph Daytona Platinum 950, Yacht-Master 42 med Titan RLX, og med de oppdaterte Sky-Dweller modellene med fete nye urskiver. Oyster Perpetual Bubble, og Rolex Day-Date med emojis ble for oss en total skivebom - og blir fort en gimmick man enten elsker eller hater.

Vi så mye fint fra uavhengige merker slik som Bianchet, Roger Dubuis, Czapek og Speake-Marin; men vinneren av årets lanserings-bonanza var faktisk Tudor. Black Bay med burgunderrød bezel, gummreim av høy kvalitet, og to forskjellige lenketyper: “Jubilee” og “Oyster” var en fantastisk oppgradering av den populære modellen. Den har også fått mest oppmerksomhet av bloggere, og nettaviser - og vi forstår hvorfor. Vi sjekket den ut i en pop-up shop i downtown Genève, og den anbefales på det sterkeste. Mer verdi for pengene er det vanskelig å finne i klokkeuniverset, og Tudor vil mest sannsynlig passere Omega i konkurransen “best value for money watches” i tiden fremover. Black Bay 54 var også nydelig med oppgraderinger - og det som er godt nytt for entusiaster med mindre håndledd er at sistnevnte er blitt produsert i 37mm størrelse.

Tudor Black Bay (2023

Det kommer nytt innhold fra de andre klokkemerkene i løpet av påsken!

Vår første VLOG

Klokkekanalen har jobbet med å lage innhold på Instagram, TikTok og Facebook i flere år. I tillegg har vi en YouTube-kanal vi har som mål å bygge opp til å bli en underholdningsportal for norske klokkeentusiaster. I anledning reisen til Genève, så har vi produsert vår aller første VLOG:

Oppsummering

Watches and Wonders - Klokkekanalen

Turen til Genève var fantastisk, og vi er utrolig takknemlige for at Tidemann Luxury Watches ga oss muligheten til å være med på Watches & Wonders. Det var også veldig gøy å bli kjent med Trond Lid Cappelen, fra Luksur, og ikke minst Lars E. Hansen fra Bragdur. Takk for en fin reise til alle i reisefølget!

Det kommer oppdateringer med nyheter fra W&W i Klokkekanalen fortløpende. Hold deg oppdatert ved å følge oss i sosiale medier:

Flere innlegg