WOLF klokketilbehør tilgjengelig i nettbutikken

WOLF er et luksusmerke som har vært synonymt med presisjon, håndverk og stil i over et århundre. Selskapet, som ble grunnlagt i 1834, har en lang og innholdsrik historie med å lage noen av verdens mest etterspurte tilbehør til klokker og smykker. 

I nettbutikken vår tilbyr vi i fra WOLF klokkeruller, klokkebokser, tilbehør og klokkewindere. 

Klokkeruller 

Klokkerullene fra WOLF kommer i ulik typer skinn, og tilbyr også veganske alternativer. Kvaliteten er super- og designet er klassisk. Memento Mori-kolleksjonen, som vist ovenfor, er Klokkekanalens absolutte favoritt!

Klikk her for å sjekke ut klokkerullene

Klokkebokser

Klokkeboksene fra WOLF oser av kvalitet. Hos oss finner du de mest populære klokkeboksene fra produsenten, i ulik kvalitet- og i spreke farger. 

Klikk her for å sjekke ut klokkeboksene. 

Klokkewindere

Patentert teknologi og eksklusivt design gjør seg gjeldende i WOLF sine klokkeopptrekkere. Windere fra WOLF gir deg alt du behøver for trygg oppbevaring av dine automatiske klokker. 

Klikk her for å sjekke ut klokkewinderne.

Utfordrer normer med banebrytende teknologi The Rocket klokkewinder utfordrer det klassiske med det nye og moderne. Verdens minste reise-winder er tilgjengelig, og er liten nok til at du kan komfortabelt reise verden rundt - mens du winder din klokke.

Dette er en av de mest nyskapende produktene i klokkeverden, og anbefales på det sterkeste for alle klokkesamlere!

Klikk her for å sjekke ut The Rocket klokkewinder.

Kundeservice står klar til å hjelpe deg 24/7

Klokkekanalen kan kontaktes døgnet rundt, og vi har som garanti at vi svarer dine henvendelser innen 24 timer, uansett hvilken dag det er i uken. Vi ønsker fornøyde kunder, og vet viktigheten av å kommunisere godt med vårt publikum. 

Kontakt oss på info@klokkekanalen.no, om du har spørsmål. 


Flere innlegg