Rimelige klokkemerker som ikke tømmer kontoen!

På grunn av sosiale medier tror mange at man må være rik for å starte opp en klokkesamling. Vi mener dette er totalt feil, og at man kan bygge en fantastisk fin samling på budsjett. Her er en liste over merker og modeller vi mener passer perfekt til å starte opp hobbyen som klokkesamler med et magert budsjett. 

1. Seiko

Etablert i 1881 da grunnleggeren Kintarō Hattori åpnet en klokke- og smykkebutikk i Tokyo. Visjonen for klokkemerket har siden etableringen vært at produktene til selskapet skal være «et steg foran». Den japanske produsenten er kjent for sine armbåndsur og er en av svært få som produserer alle sine klokker og urverk i sin helhet på egne fabrikker, som gjør at de ikke er avhengig av andre underleverandører i sin produksjon. Tre kule klokker fra Seiko: 

2. Timex

Timex Digital produserer klokker som imponerer og som varer. De leverer svært god kvalitet til prisen å være, og armbåndsurene som blir produsert er tidløse i design. Man finner ofte en Timex på håndleddet til både finansmenn og politikere. Her er et eksempel på en kul klokke fra Timex: 

3. Casio

Casio er kjent for sine robuste og funksjonsrike klokker som passer til alle typer livsstiler. Spesielt deres G-Shock-serie er kjent for sitt enorme bruksområde og motstandsdyktighet mot støt. Et rimelig eksempel fra Casio er "GA-2100-1A3ER", en enkel digital klokke som har blitt et ikon innen rimelige klokker. Denne modellen koster kr 1.498 på Casio sin hjemmeside, og kommer i en rekke fargekombinasjoner. Klikk på denne lenken for å utforske!

4. Orient

Orient er en del av Seiko-konsernet og tilbyr klokker som kombinerer japansk håndverk med rimelige priser. "Orient Bambino" er et eksempel på en klassisk og elegant dressklokke som gir mye verdi for pengene. Et eksempel på en kul klokke Bambino-kolleksjonen er Classic Bambino Automatic AC00005W, som er en automatisk klokke til bare kr 2.199. Sjekk den ut på Ditur.no.

Oppsummering

Prisen er ikke viktig her. Det som er viktig er at du synes klokken du kjøper er fin, behagelig - og at den matcher stilen din. Vi ønsker deg lykke til i starten på din nye klokkereise!

Flere innlegg