Topp 10 sommerklokker i ulike prisklasser

Sommeren er her, og det er på tide å gi klokkesamlingen din et solfylt løft! Vi har satt sammen en liste med 10 klokker som vil tilføre en ekstra dose stil til sommerantrekket ditt. Enten du er på jakt etter en rimelig klokke eller vil unne deg noe ekstra luksuriøst. 

Seiko 5 Sports SKX Mint - Pris: 3 998 NOK

Seiko 5 Sports SKX Mint

Vi starter med en spennende og overkommelig mekanisk klokke. Den vil gi deg en stilfull oppgradering uten å tømme lommeboken. Sommeren blir enda bedre når du har denne på håndleddet!

Tissot PRX Powermatic 80 40 mm - Pris: 8 495 NOK

Tissot PRX Powermatic 80 40 mm

En tidløs og ikonisk klokke fra Tissot med inspirasjon hentet fra 70-tallet. Urverket er automatikk mekanisk med en gangreserve på opptil 80 timer. Urkassen og lenken er av rustfritt stål og baklokket på klokken er åpent. Klokken har en diameter på 40 mm. Urskiven er i en nydelig, dyp blåfarge med visere og indekser av stål som er fylt med Super-LumiNova. Klokken har i tillegg komplikasjonen datovindu. Glasset på fremsiden og baksiden er ripebestandig, anti-refleks behandlet safirglass, og klokken er vannsikret til 10 bar. En allsidig klokke som passer til alle antrekk!

Certina DS Action Diver 43 mm Powermatic 80 grønn skive - Pris: 10 500 NOK

Certina DS Action Diver 43 mm Powermatic 80 grønn skive

Den perfekte dykkerklokke som oppfyller alle krav til ISO 6425 standarder. Uret er vanntett opp til 300 meter, og har en gangreserve på 80 timer. Denne sporty klokken fra Certina er i stål, med en flott blå tallskive. Uret inneholder er rekke funksjoner som gjør den optimal til alle sportsgrener.

Longines HydroConquest 41 mm - Pris: 16 500 NOK

Longines HydroConquest 41 mm

Klassisk herreur fra Longines HydroConquest serien. Denne har anti-refleks ripesikkert safirglass og dreibar bezel. Opptil 64 timers gangreserve.

Oris Aquis Date Caliber 400 43.5mm - Pris: 39 950 NOK

Oris Aquis Date Caliber 400 43.5mm

Oris presenterer deres nye dykkerklokke, Aguis Date Calibre 400, som de også kaller for "The new standard". Klokken drives av Oris' nye automatiske kaliber, Caliber 400. Klokken er vanntett ned til 300 m og har en imponerende gangreserve på 120 timer. Urskiven måler 43,5 mm i diameter, og har ripesikret safirglass. Lenken og urkassen er laget av rustfritt stål.

Tudor Black Bay GMT - Pris: 45 850 NOK

Tudor Black Bay GMT

Tudor Black Bay uttrykker høydepunktet for den kreative tilnærmingen til Tudor. Denne GMT modellen i stål måler 41 mm og sitter på en lenke i stål. Uret har en sort tallskive og bezelen er todelt, matt burgunder og blå. Urverket er et in-house automatisk GMT-verk med en gangreserve på ca. 70 timer.

Omega Seamaster Diver 300m - Pris: 74 100 NOK

Omega Seamaster Diver 300m

I 2018 fikk den klassiske Diver 300m-serien seg en stor oppdatering. En av de største oppgraderingene på den nye Seamaster Diver 300 m er at uret nå blir drevet av Omega Master Chronometer Calibre 8800, et automatisk urverk med en gangreserve på ca. 55 timer. Modellen har sort keramisk bezel, så vel som en polert keramisk tallskive med lasergraverte bølger og datovindu kl 6. Viserne og timemarkørene er fylt med selvlysende Super-LumiNova for god synlighet i mørket.

Rolex SUBMARINER DATE - Pris: 114 700 NOK

Rolex Submariner med dato

Rolex Submariner ble lansert i 1953 og var det første dykkerarmbåndsuret som var vanntett til en dybde på 100 meter (330 fot) – nå 300 meter (1 000 fot). De viktigste funksjonene, som gradert, roterbar bezel, selvlysende display og store visere og timemarkører, har vært en drivkraft i utviklingen av de mange Rolex-dykkerurene som fulgte. Submariner er en ikonisk klokke som nå har et rykte som strekker seg langt utenfor yrkesgruppen den først ble utviklet for.

Panerai Submersible Submersible QuantaQuattro Bianco 44 - Pris: 117 200 NOK

Panerai Submersible Submersible QuantaQuattro Bianco 44

Denne nye Submersible QuarantaQuattro modellen måler 44 mm og har en kasse i børstet stål. Uret drives av det automatiske urverket P.900 calibre, med en gangreserve på 3 dager. Klokken har en bezel i børstet stål som er roterbar mot klokken med en gradert skala. Tallskiven er hvit og har datovisning kl 3 og liten sekundviser kl 9. Uret er vanntett til 300m og leveres på en grønn gummirem.

Czapek Antarctique Glacier Blue 12 - Pris: 323 125 NOK

Czapek Antarctique Glacier Blue 12

Vi avslutter listen med et ekstravagant og tidløst mesterverk. Denne klokken er en investering i stil, kvalitet og tidløs eleganse. Czapek produserer svært få klokker i året, og har blitt et svært populært merke mange har fått opp øynene for. Czapek Antarctique er en sporty kolleksjon med tool watches som passer perfekt til sommeraktiviteter. 

Oppsummering

Så der har du det – våre 10 anbefalte klokker for sommeren! Uansett om du ønsker å tilføre litt farge, eleganse eller eventyr til sommerantrekket ditt, har vi en klokke som passer perfekt for deg. Finn din favoritt, nyt solfylte dager og la klokken være den ultimate sommerfølgesvennen din!

Flere innlegg